Saturday, January 28, 2017

Uutta väriä

Käväsin minäkin (kun niin moni muukin) Lidlissä ostamassa Marabun akryylijutskia (ku halvalla sain) ja tässä nyt vähän eri värimaailmaa ATC korteissa:

Heart




The girl




I Know




Sunday, January 15, 2017

Askarteluvuoren atc vaihdot # 20

Nyt on käynnistynyt myös Askarteluvuoren oma atc vaihto, pitkän taun jälkeen :)



Käy ilmoittautumassa mukaan mikäli halajat.

OKTK # 24

Olen nyt OKTK-blogin Design Teamin jäsen.
Ensimmäinen haasteeni on klaarattu...olipas jänskää, en ole aiemmin moodboardin kautta tehhyt ATC korttia. Moodboard innosti niin että tein peräti 4 korttia, joista mieluusti vaihdan nekin kortit jotka eivät virallisesti haasteen vaihtoon menneet. Innolla odotan haasteesta tullutta vaihtokorttiani sekä koko haasteen satoa, kuinka erilaisia kortteja kukin saa tehtyä samaa moodboardia käyttäen :)
Minua inspiroi tässä haasteessa värimaailma, tietyt kuviot: viivat, kuviot kuten sydämet sekä teksti. Kaikkien korttien tekstit ovat erään moodboardin kuvan tektistä poimittuja.
OKTK haaste #24 tekemäni kortit:

No importance Vaihtoon menevä kortti


Mind silent VARATTU!


Dramatic


Peaceful


Wednesday, January 11, 2017

Punainen Lanka

Näitä leidejä yhdistää PUNAINEN LANKA, se on tämän 3 osaisen korttisarjan nimi. Kortit vaihtuvat yksittäin tai sarjana, miten vain. Jokaisessa on oma tarina. Pohjat on maalattu akryylimaalein, lisäksi suihkittu väriä. Tekstit ovat erään ex alkoholistin kirjasta. Ostin kirjan joskus kirjaston poistomyynnistä ja olen saman kirjan, koskettavia tekstejä käyttänyt aiemminkin...mm. nuo kaikki tämän vuoden postauksissa näkyvät :)

1/3 JUHLAN JÄLKEEN



2/3 AURINKOINEN PEILIKUVA



3/3 UNIKO VAI UNOHDUS



Kuvat otan kännykällä, reunat ei näytä kuvissa suorilta mutta kyllä ne sitä ovat :) En ole skanneria nyt käyttänyt...ehkä otan käyttöön.

Kohtalokkaita kortteja

Eilen illalla valmistui hieman ahdistava korrtisarja...mietin miten mulla tulee nää aiheet tälläiseksi :)

No, kaikki alkoi taustan työstämisestä...eri kerroksista jotka lopulta rikoin paikoittain. Tuli melkein sellainen kun ajattelin. Värimääilman lopputuloksen nähdessäni tajusin että on pakko lähtee ostamaan lisää suihkeita...tää maailma mulla on ollut jo niin pitkään. Ja osa suihkeista on kovettuneetkin.

SILMÄT



2-osainen korttisarja "EI VAPAUTTA". Tämän vaihtaisin mielummin toiseen 2 osaiseen korttisarjaan. Tykkään hirveesti näistä.



2 osaisen korttisarjan "EI VAPAUTTA" osa 1/2: VARTIJA



2 osaisen korttisarjan "EI VAPAUTTA" osa 2/2: JOKU MUU

Saturday, January 7, 2017

2017 ekat ATC:t

Vuonna 2017 pyrin tekemään enemmän atc kortteja, aion järkätä niille aikaa.
Tässä ekat kortit ja jotta pääsen taas mukaan atc maailmaan, tapojen mukaan nämä on vapaana vaihtoon :)

Käskijä VARATTU!