Thursday, February 21, 2013

ATC tuplavaihto 2013 # 1, toinen postaus

ATC tuplavaihdon viimeiset 2 korttia on löytänyt tiensä omistajalleen. Nämä kortit sis tehtiin osittain toisen materiaaleista. Kaksi kuvaa minulle lähetti Sirkkis. Unohdin kuvata nuo kuvat, mutta korteissahan nuo näkyvät :) Ihanaa kun Sirkkis oli mielissään postista. Hänen blogissaan korteistani siis täällä.



"Nuorukainen" kortissa Sirkkiksen lähettämä matsku oli ratsastaja. Leikkasin kuvasta taustan pois ja keksin tarinan ratsastajan eli nuorukaisen ympärille. Mulle oli selvää heti että on poika ratsastaja...johtunee ehkä siitä kun oma 9-vuotias poikani lopetti juuri ratsastuksen noin kahden vuoden harrastamisen jälkeen :) Nuorukaisen kasvoiksi valitsin omista kuvistani vanhan kuvan pojasta. Kuvan olen liittänyt taustaan kuvansiirrolla.



"Viaton" kortti syntyi Sirkkiksen lähettämän ihanan vintagekuvan ympärille. Koska kuva itsessään oli niin nätti, en halunnut sitä silputa enempää vaan päätin jatkaa korttia kaksiosaiseksi niin että kuva onkin tarinan osa. Kuvan taakse kätkeytyy jatkotarina tuon nuorenparin rakkaustarinasta...ja loppu onkin hieman surullinen. Tässäkin kortissa kokeilin kuvansiirtoa ja tuon naisen kuvan vuosilukuineen olen siis siirtänyt korttipohjaan.

Kiitos Sailalle mukavan vaihdon järjestämisestä!!

No comments: