Monday, June 25, 2012

TTM # 26

Tämän viikon TTM korttini on kaksiosainen liikkuvalla "läpyskällä". Tuo läpyskä tuli Pilkkosista tilattujen tuotteiden mukana. Käytin sen sellaisenaan, oikeassa koossa...hieman vain marinoin leimasinmusteella ja lisäsin kuvat ja tekstit.
Kortti ei auennut miehelleni, jolle näitä aina ekana esittelen :) Mutta toivottavasti aukeaa muille. Sen verran voin valaista että tarina on takauma. Kaikki tekstit on Harry Potter ja puoliverinen prinssi -kirjasta jonka olen ostanut rikkinäisenä kirjaston poistomyynnistä.
Kortti on nimeltään "Äitisi silmät"

Tuesday, June 19, 2012

TTM # 25


Kohti keskikesän juhlaa mennään ja tämän viikon "Tämä tuli mukana" -haasteen korttini on nimeltään "Juhannus 1935". Mukana tullutta on poika, Iittalan kartio lasien pakkauksesta leikattuna. Myös vuosiluku numero on tullut junalipun mukana. Kortin alareunassa on silkkipaperia joka on värjätty Alkoholi musteella. Silkkipaperi on tullut jonkun vaatteen mukana.
Tämän kortin myötä toivotan oikeen ihanaa Juhannusta kaikille TTM:läisille ja muillekkin!!

Tuesday, June 12, 2012

TTM # 24


Nyt hieman aikaisemmin kun menneinä viikkoina tämän viikon TTM kortti. "Our children" kortissani mukana tullutta on vihreä teksti, joka löytyy Lindexin vaatteessa roikkuvasta lapusta. Kuvansiirtoa kokeilin tähän(kin) korttiini...kuva hankautui osittain rikki....mutta sopii hyvin tunnelmaan. Mulle tulee nyt korttiani katsoessani hieman mädäntynyt ja lahoava fiilis :)
Käytin myös Tim Holtzin Alkohol Inkejä reunoille.
Ens viikolla jotain muuta...keskikesän juhla tulossa :)

Saturday, June 9, 2012

TTM # 23

Pää on lyönyt tyhjää tän viikon ja TTM-haaste kortti syntyikin juuri äsken =) Kävimme lasteni toiveesta syömässä pikaruokaa eräässä kansainvälisessä yhtiössä, jonka toimintaperiaate ja muu maailma sotii itseni kanssa. Tästä se ajatus sitten lähtikin kun join kahvin kyseisessä ruokalassa.



Kortissani mukana tullutta on koko tausta: pikaruokalan sokerin- ja pillinkäärepaperista koottu pohja. Kokeilin tähän kuvansiirtoa vasta ostamallani kalustelakalla sekä juuri hankkimiani Tim Holtzin Alcohol Ink musteita (kortin vihreät reunat sekä veripisara naisen kaulalla). Kuvansiirto jäi mielestäni liian hailakaksi johtuen taustan kuviollisuudesta joten liitin samaisen kuvan vielä ilman kuvansiirtoa. Tekstin löysin "Tarzan" kirjasta ja sopii erittäin hyvin ajatusmaailmaani pikaruokaketjua vastaan. Tekstissä mainitut jalokivet kuvastavat pikaruokalaketjun ruokia.

Nyt on hyvä mieli, tuntuu kun pitkästä aikaa olisin oivaltanut oikeasti jotain tärkeää! Ja kuvansiirto kokeilut jatkukoon!!